Tutustumisvierailu Liike- ja Yrityskeskus Koriin ti 20.10.2020

Vuonna 1946 valmistunut Lahden Autokorin kiinteistö, jossa Liike- ja yrityskeskus Kori toimii
Korin Juhlat -vastavalmistunut esite
Korin Juhlat -konseptin kasvot
Korin Juhlat -konsepti yrityksille
Tervetuliaismaljat kukkakauppa Villiviinissä
Villiviinin kukkien runsautta
Villiviinin kukkien runsautta
Best Lake Nature Adventuresin Annukka Linninen ja Mojo-tuotannon Mirva Myllynen
WoimanKiven yrittäjät
Kierrätyskoruja valmistava Vaski Design
LounasKorin tiloja
Muutamia yrityksiä ja tiloja tällä suunnalla...
Liike- ja yrityskeskus Korin isäntä Juhani Saario
Boho-tyyliset upeat kukka-asetelmat Villiviinistä
Mojo-tuotannon Ilmari Myllynen
LounasKorin iltapalapöytä ja tunnelmallinen Puusepän sali
Puusepän salin tunnelmaa
Puusepän salin tunnelmaa
Onnettaren suosikki Kaija Huttunen sai kukkakauppa Villiviinin upean kukkakimpun

Yhdistyksemme jäsenillä oli tiistai-iltana 20.10.2020 mahdollisuus tutustua Liike- ja yrityskeskus Korin tarjoamiin palveluihin. Entisen bussitehtaan tiloissa toimii nykyään noin 40 eri alan yrittäjää. Kori yllätti monipuolisuudellaan!

 

Liike- ja yrityskeskus Kori toimii Villähteellä vuonna 1946 valmistuneessa Lahden Autokorille rakennetussa kiinteistössä, jota laajennettiin joka vuosikymmenellä ja jonka toiminta bussitehtaana loppui vuonna 2014.

 

Kukkakauppa Villiviinin Eija Hyyryläinen otti ryhmämme vastaan Mirva Myllysen, Annukka Linnisen ja Juhani Saarion kanssa ihastuttavassa kaupassaan, hän on myös yhteyshenkilö Korin juhlat -konseptissa. 

 

Korin juhlat -palvelukonsepti on toteutettu yhdessä ELY-keskuksen, Maaseuturahaston ja Ladecin kanssa. Tavoitteena on ollut kehittää ja tuottaa uusi, kokonaisvaltainen sekä moderni palvelukonsepti, jolla haluttu myös korostaa tarjottavien palveluiden paikallisuutta, elämyksellisyyttä ja erinomaista asiakaspalvelua, kohderyhmänä sekä yritys- että yksityisasiakkaat. 

 

Korin yrittäjiltä saa siis kukka- ja somistuspalvelut kukkakauppa Villiviinistä, pitopalvelun Lounaskorista (Mervi Laaksonen), dj:n ja bändit ja äänentoiston Mojo-tuotannosta (Mirva ja Ilmari Myllynen) sekä tulostuspalvelut Korin Fotosta (Pasi Karjalainen) juhlaan tai yritystapahtumaan. Best Lake Nature Adventures (Annukka Linninen) tarjoaa luontoelämyksiä esim tyhy-päivään erärasteilla tai metsärentoutuksella. Juhani Saario toimii Korin isäntänä.

 

Konseptin yrittäjien johdolla teimme kierroksen Korin kattojen alla muutamien eri pienyritysten tiloissa ja kurkistimme myös alkuperäiseen Lahden Autokorin johtajan toimistohuoneeseen. Korin Liike- ja yrityskeskuksessa työskentee pienyrittäjinä mm ompelimo m-Ri, ideaKarhu, hieroja Mira Karilahti, kierrätyskoruja valmistava Vaski Design, suomalaisista kivistä mm koruja valmistava WoimanKivi, Lahden Ympäristöpaja, lasten ja naistenvaatteita valmistava Sampsukka, uniikkeja kierrätysmateriaaleista valmistettuja hääpukuja ja -mekkoja valmistava Pelto Dresses, valokuvaamo Helmi Valokuvaus & Koulu, kirpputori jne.  Kannattaa käydä kurkistamassa Korin Yrittäjät -linkin takaa valikoimaa!

 

Makoisan iltapalan nautimme tiiliseinäisessä, rouheassa Puusepän salissa, johon mahtuu max 150 henkilöä ja kuulimme Juhani Saariolta lisää tapahtumista ja katsoimme esittelyvideon. Mojo-tuotannon Ilmari Myllynen yllätti meidät ajankohtaan sopivalla kansanlaululla haitarilla itseään säestäen! 

 

Kukkakauppa Villiviinin upean kukkakimpun voitti yhdistyksemme puheenjohtaja Kaija Huttunen ja hierontalahjakortin onnetar soi Maarit Hyytiälle.

 

Kiitoksemme tästä vierailusta – talo on todellakin täynnä monipuolisia tekijöitä tapahtumiin ja kokouksiin!

 

Päivi

 

 

https://www.korinyrittajat.fi/

https://www.korinyrittajat.fi/korinjuhlat/

https://www.korinyrittajat.fi/yritt%C3%A4j%C3%A4mme/

https://www.kukkakauppavilliviini.com/

https://www.mojotuotanto.fi/

https://www.lounaskori.fi/

https://www.bestlakenature.com/

https://ideakarhu.jimdosite.com/

https://www.peltodresses.com/

https://www.helimielonen.fi/