Aamiaisvierailu ravintola Werstaaseen ja Askotalon kokouskeskukseen to 10.1.2019

Aloitimme varhain torstaipäivän 10.1.2019 nauttimalla vanhassa punatiilisessa, entisen Askon huonekalutehtaan tiloissa toimivassa, ravintola Werstaassa maistuvan aamiaisen. Ravintola on Compass-Groupin omistama - konsernin, joka on maailman seitsemänneksi suurin yksityinen työnantaja. Hanna Ruotsalainen Compass-Groupilta kertoi heidän toiminnastaan. Suomessa heillä tällä hetkellä 60 kohdetta.

Askotalon ravintola aloitti toimintansa noin kolme vuotta sitten ja tarjoaa aamiaisen lisäksi kolmea erilaista lounasta päivittäin - home, street food ja taste -teemoilla. Salaattipisteenä Deli. Lounastilat arkisin lähes 300 ihmiselle sekä moneen eri käyttötarkoitukseen taipuvat kokous- ja juhlatilat jopa yli 500 vieraalle. Askotalossa työskentelee kymmenissä eri yrityksissä ihmisiä, joita lounasravintola palvelee, mutta on myös muiden käytettävissä.

Werstaan toimintojen, tapahtuma- ja neuvottelutilojen esittely sen jälkeen Hannan ja ravintola Werstaan ravintolapäällikön Piia Pohjolaisen toimesta. Werstaan yhteistyökumppani 4Event Jouko Pihlasen ja Jukka Huovisen voimin osallistui aamiaistilaisuuteemme ja kertoivat heidän monipuolisesta tarjonnasta tapahtumiin Askotalossa erilaisilla teemoilla. Musiikillisista tapahtumista näimme esimerkkinä pienen videon. 4Eventin viihdepäällikkönä toimii muusikko/musiikin opettaja/näyttelijä Vallu Lukka.

 

Kiitokset emännille ja isännille mielenkiintoisesta vierailustamme:

Hanna Ruotsalainen/Compass-Group, projekti- ja myyntipäällikklö

Piia Pohjolainen/ravintola Werstas, ravintolapäällikkö

Jouko Pihlanen/4event, asiantuntija myynti

Jukka Huovinen/4event, asiakkuusjohtaja

 

 

http://www.compass-group.fi/Compass-Group/

http://www.compass-group.fi/Ravintolat/Lahti/Ravintola-Asko/

http://www.ravintolawerstas.fi/

http://www.ravintolawerstas.fi/werstas-info/

http://www.4event.fi/

 

 

 

Päivi