LAMK Digimarkkinointikoulutus 17. & 31.10.

Elokuussa järjestetyssä kehityskokouksessa tuli toiveita koulutuksien suhteen. Yksi toiveista oli digimarkkinointikoulutus, joka on yhä suurempi osa meidän kaikkien työtä ja elämää.

Saimmekin loistavan tilaisuuden järjestää digimarkkinointikoulutuksen yhteistyössä LAMKin kanssa FellmanniCampuksella kahtena tiistaina.

Ensimmäinen osa oli tiistaina 17.10. LAMKin projektisuunnittelija Lotta Toivonen tutustutti meitä mielenkiintoisten ja omaa elämäämme lähellä olevien esimerkkien kautta digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Mitä se on ja miten paljon sitä kohtaamme oli varmasti monelle silmiä avaava yllätys. Saimme myös kuulla digitalisaation vaikutuksista asiakkaisiin, digimarkkinoinnin suunnittelusta, hakukonemarkkinoinnista ja digitaalisen markkinoinnin työkaluista.

Toisessa osassa tiistaina 31.10. viestinnän lehtori Joanna Vihtonen antoi käytännön vinkkejä digiviestintään. Miten määrittelemme kohderyhmän ja sen mitä heille tarjoamme? Minkälaisia tavoitteita meillä on sosiaalisessa mediassa? Millaisia markkinointikeinoja sosiaalisessa mediassa on käytettävissä?

Koulutus oli hyvin toteutettu ja mielenkiintoinen. Osallistuneilta jäseniltä tuli toiveita jatko-osasta, joka toteutettaisiin työpajana. Työpajassa käsiteltäisiin jäsentemme yritysten tapauksia. Tapahtumavastaavat ovat kuulleet toiveenne ja laittaneet sen korvan taakse.

Kiitos koulutuksesta LAMK ja eritoten kouluttajamme Joanna ja Lotta.