Aamiainen ravintola Lastussa to 27.2.2020

Aurinkoinen pakkasaamu Vesijärven satamassa 27.2.2020
Ravintola Lastu Sibeliustalon vieressä
Emäntämme asiakkuuspäällikkö Marika Haukkajärvi ja palvelukoordinaattori Hanna Maattola
Aamiaisherkkuja
Uudistunutta ravintosalia
Tilaa kahdessa tasossa
Alakerran kulmapöytä
Ravintolasalin uusia värejä
Parven sisustusta
Näkymä parven ikkunasta Vesijärvelle
Talon historiasta kertovia somisteita
Uunituore läksiäisleipä :)
Upea maisema Vesijärvelle ihailtavana ravintolasta ja terassilta

Ravintola Lastu on uudistunut sekä sisustukseltaan että ruokalistaltaan ja kutsui meidät tutustumisaamiaiselle torstaina 27.2.2020 klo 8 alkaen. Kaksikymmentä jäsentämme oli ilmoittautunut aurinkoisena pakkasaamuna nauttimaan aamiaista ja tutustumaan uudistuneisiin tiloihin.

 

Restelin Food & Events Tapahtumaravintolat vastaa nykyisin myös ravintola Lastun palveluista ja remontin jälkeiset ovet avattiin 5.2.2020. Uudesta ilmeestä vastaa sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

 

Lastussa voi kruunata konserttielämyksen tai mennä muuten vain viihtymään aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien, à la carte -illallisen ja sunnuntaibrunssin merkeissä Vesijärven upeisiin maisemiin. Lastussa tarjoillaan sesonginmukaista, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä. Tilaan mahtuu 140 ruokailijaa.

 

Kiitoksemme aamiaiskutsusta Food & Events Tapahtumaravintoloiden 

palvelukoordinaattori Hanna Maattola ja asiakkuuspäällikkö Marika Haukkajärvi!

 

 

https://www.ravintolalastu.fi/

https://www.sibeliustalo.fi/fi/sibeliustalo/ravintolat

https://www.sibeliustalo.fi/fi/kokoukset-ja-juhlat/juhlatilat/juhlatila-ravintola-lastu 

 

 

 

Päivi