Tutustumisvierailu Malskin kokoustiloihin ke 9.9.2020

Malskin pääovi, Päijänteenkatu 9
Kokoustilat Sininen, Palma ja Siesta sekä lounge löytyvät täältä
Tuottaja Tanja Keskitalo esittelemässä kokoustiloja
Kokoustila Sininen
Nettivarattuihin kokoushuoneisiin koodilla
Loungea
Kokoustila Henrik
Kokoustila Max
Loungea
Vielä työn alla oleva Sammiosali
Malski Bistro
Malski Bistron salia
Malski Bistron salia
Malski Bistron ravintolapäällikkö Noora Sorvari
Menutastingissa maa-artisokkakeitto
Menutastingin herkkuja mm tyrnipannacottaa
Viinikahvila Kahiwan Joonas Reinikainen

Historiallisessa panimorakennuksessa toimivan Malskin kiinteistön virallisia avajaisia oli vietetty vasta lauantaina 5.9. ja jo keskiviikkona 9.9. yhdistyksemme 13 jäsentä oli tutustumassa Tanja Keskitalon johdolla talon kokoustiloihin, osa niistä valmiina ja muutama vielä valmistumassa. Kokoustilojen lounge on erittäin viihtyisä erilaisine istuinryhmineen ja on vuokrattavissa myös esim illanviettoihin tai kokkikouluun. Suurin kokous-/tapahtumatila Sammiosali noin 500 hlölle - nyt vielä keskeneräinen, pienin kuuden hengen kokoustila. Tulossa varausmahdollisuus netin kautta, myös parin tunnin pikapalavereihin vuokrausmahdollisuus. Alakerran Malski Bistrosta tilattavissa catering kokoustiloihin. Tutustu kokoustiloihin tarkemmin linkistä alhaalla.

 

Malski Bistron menusta tarjoili tastingit ravintolapäällikkö Noora Sorvari, kiitoksemme myös kokille, erittäin herkullista! Lounasta arkipäivisin tarjoava ravintola on otettu hyvin vastaan ja ensimmäistä show&dinner -iltaa oli vietetty lauantaina, loppuunmyytynä, Konsta Hietanen illan viihdyttäjänä. Päämenu on haluttu pitää suppeana, usein vaihtuvana. Kokousmenut erikseen, raikkaita smoothieita tai tuorepuuroja mm aamupalalla. 

 

Malski Bistron kanssa samaa tilaa luontevasti jatkaa viinikahvila Kahiwa. Joonas Reinikaisen omistama kahvipaahtimo mahdollistaa nautinnolliset kahvikokemukset, useita tarkkaan valittuja natuviinejä listalla myös esim tapasten kera nautittavaksi! Erikseen tilattavalla paahtimokierroksella tarkempaa tietoa Kahiwan toiminnasta. Malski Bistron ja Kahiwan tila on yhdistettävissä esim pikkujouluiltaan.

 

Malskin kiinteistössä sijaitsee myös mm monien eri alojen toimistoja, valokuvaamo, panimopubi ja vuonna 2021 sinne avautuu vielä taide-, juliste- ja muotoilumuseo LAD.

 

Kiitoksemme tästä vierailusta:

Tanja Keskitalo/Malski

Noora Sorvari/Malski Bistro 

Joonas Reinikainen/Kahiwa Coffee & Wine

 

https://malski.fi/

https://malski.fi/jarjesta-tilaisuus/seminaarit-ja-kokoukset/

https://malskinbistro.fi/

https://www.kahiwacoffee.fi/

 

 

Päivi