Syyskauden avaus Kokka Bistro&Barissa to 26.08.2021

Kokka Bistro&Bar, Borupinraitti 4, Lahti
Kati Onnela ja Jaana Toivanen
Suvanto (juhlasali) kokoustilanamme
Kuohuvat syyskauden avauksen kunniaksi
Kokan pianisti
Maistuvat lohileivät
CrunchBrunch-konseptin esittelijä Tatiana Dragomer
CrunchBrunch-tastingit juustoista
Jäseniämme
Kokan suurempi kokoustila, yhdistettävissä pienempään kokoustilaan
Kokan pienempi kokoustila
Ravintolaa

Syyskauden avaukseen Kokka Bistro&Barissa osallistui torstaina 26.08.2021 jäseniämme 23. Kokan valoisa ja avara juhlasali oli katettu meille kauniisti U-muotoon.

 

Tervetulokuohuvien jälkeen Kati Onnelalta ja Jaana Toivaselta kuulimme Kokan ja muiden Roux-yhtiöiden kuulumisia sekä kiersimme katsomassa kokoustilat. Kokan nettisivuilta löytyvät myös juuri päivitetyt tiedot kokoustiloista. Illan yllätyksenä saimme pianon ääreen taitavan soittajan!

 

Yhdistyksen tulevista tapahtumista keskusteltiin illan aikana ja nautittiin samalla herkulliset lohileivät kahvin ja teen kera. Pikkujouluille päivämäärä on jo varattu ja lokakuun lopun tapahtumaksi on päätetty retki Fazer Experience Vierailukeskukseen. Kaikki loppuvuoden tapahtumat löytyvät jäsensivuiltamme. 

 

Illan lopuksi saimme vieraaksi CrunchBrunch-konseptin kehittäjän Tatiana Dragomerin. Hän on työskennellyt vientiteollisuudessa koordinaattorina ja myyjänä ja perusti yrityksen äitiyslomien/vanhempainvapaidensa aikana. Yrityksen platterit olivat ensimmäisiä markkinoilla ja toiminta on laajentunut suuresti. Lahti on toiminnan laajennussuunnitelmissa mukana. Pienet tastingit ja Tatianan iloinen esittely konseptista olivat mukava päätös illalle. Kollegoiden kanssa toki ehdittiin myös vaihtaa kuulumisia, oli mukava nähdä näin monta jäsentä paikalla!

 

Kauniit kiitoksemme Kokkaan Kati Onnelalle ja Jaana Toivaselle!

Kauniit kiitokset myös CrunchBrunch-esittelystä Tatiana Dragomerille!

 

https://bistrokokka.fi/ 

https://bistrokokka.fi/kokoustilat/

https://www.crunch-brunch.fi/ 

 

 

Päivi