Vierailu Navetan Wintille ti 23.11.2021

Kiitokset Mariella Kuusisto & Vesa Koivistoinen/Navetan Wintti ja Jari Paananen/Lounaspalvelu Kimjari

Vuoden 2021 viimeisenä tapahtumana yhdistyksellämme oli vierailu uuteen kokous-/tapahtuma-/juhlapaikkaan Navetan Winttiin, joka sijaitsee vain noin 5 km päässä keskustasta.

 

Tila on Koivistoisen perheyritys. Vanha kivinavetta on kokenut täydellisen muutoksen vuosien aikana ja viimeisin remontti 2017-2020 muutti sen yläkerran rouhean tyylikkääksi juhlatilaksi, virallisesti paikka avasi ovensa tänä vuonna. Kelopuulaudat, rakkakivet, sepän takomat rautaiset yksityiskohdat tekevät isosta avarasta tilasta tunnelmallisen. Äänentoistolaitteet ovat pro-tasoa ja tilassa on koneellinen ilmanvaihto. Esiintymislava on iso. Oma keittiö alakerrassa käytettävissä. Navetan Wintin kanssa yhteistyökumppaneina toimivat cateringin puolella Lounaspalvelut Kimjari ja somistuksen puolella Kukka ja Sisustus Neilikka. Tilaan mahtuu 120 henkilöä. Ulkona on kaksi eri tasossa olevaa terassia, tilaa yhteensä noin 80 henkilölle. Suuri, avara piha mahdollistaa myös monenlaiset aktiviteetit. Myyntiä ja markkinointia hoitaa Mariella Kuusisto, Vesa Koivistoinen on tilan omistaja.

 

Mariellan ja Vesan tilan esittelyn jälkeen Kimjarin Jari Paananen kertoi oman yrityksensä historiaa. Hänellä on useamman vuosikymmenen kokemus ravintola- ja cateringalalta. Kukka ja Sisustus Neilikka oli lähettänyt meille terveisensä kauniiden kynttilöiden kera. Mukana vierailulla jäseniämme oli 13.

 

Navetan Winttiin pääsee tutustumaan 12.12.2021 yleisölle avoimessa Navetan Wintin Joulu -tapahtumassa.

 

Kauniit kiitokset Navetan Wintin esittelystä ja mansikkamehumuistamisesta Mariella Kuusistolle ja  Vesa Koivistoiselle sekä herkullisista piiraista Kimjarille ja kynttiläterveisistä Neilikalle! 

 

Navetan Wintti | Juhlatila | Lahti

Lounas Lahti - Lounasravintola Maestro ja catering Lahdessa (kimjarioy.fi) 

Kukkakauppa Neilikka | Lahti

 

Päivi