Tutustumisvierailu Solo Sokos Lahden Seurahuone/Loft House ti 17.08.2021

Tiistai-illan 17.08.2021 sateisuus ei haitannut, kun kokoonnuimme keväältä elokuulle siirretylle tutustumisvierailulle Solo Sokos Lahden Seurahuoneelle ja suuntana uusi Loft House. Mukana oli 19 jäsentä.  

 

Tervetulomaljat nostimme Seurahuoneen aulassa Marika Haaviston ja Risto-Matti Turusen kanssa ennen siirtymistä Loft Housen Loungeen.Tyylikkäässä ja lämminhenkisessä Loungessa sekä avarassa sisäpuutarhassa on mahdollisuus järjestää monenlaisia tapahtumia. Uudet Loft Housen huoneet, 50 kpl, vihittiin käyttöön 19. huhtikuuta. Yleisvaikutelma niissä on ylellinen, mutta kodikas ja lähes kaikki huoneet ovat erilaisia. Laadukas yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron suunnittelemaa. Loft Housen huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteissa on käytetty Suomen metsien puuta. Puukomposiittiammeet, isot ikkunat Aleksanterinkadulle tai Rautatienkadulle tai sisäterassi sisäpuutarhaan, sisäpuutarha itse ja loungealue ym monet yksityiskohdat muodostavat hulppeat puitteet hotellimajoittuville! Saamme olla ylpeitä voidessamme tarjota tällaista majoitusta Lahdessa!

 

Herkullisen iltapalan nautimme Loungessa, jonka täytti iloinen puheensorina ja nauru kollegoiden tavatessa ensimmäistä kertaa kesäkuun jälkeen yhdistyksen tapahtumassa. 

 

Kauniit kiitoksemme Loft Housen esittelystä ja iltapalasta Marikalle ja Ristolle!

 

https://www.sokoshotels.fi/fi/lahti/sokos-hotel-lahden-seurahuone 

 

 

Päivi