Keväinen opintomatka 20.-21.05.2022 Tallinnaan

Viiden tähden Radissson Collection-hotelli, avautui toukokuussa 2022

Eckerö Linen Finlandia-laivalla kohti Tallinnaa Sihteeriyhdistyksen Hgin jaoston jäsenten kanssa lähti yhdistystämme edustamaan kaksi jäsentä. Laivan Lounge-osaston avarista kokoushuoneista yksi oli varattu käyttöömme ja runsaan buffetaamiaisen jälkeen Eckerö Linen Terhi Siegfried kertoi heidän kuulumisia ja kokousmahdollisuuksista laivalla.

 

Kokouskeskus & Loungessa on viisi yhdisteltävää ja muokattavaa kokoustilaa 8-110 henkilölle. Kaikkiaan koko tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Kokoustilojen lisäksi keskuksessa on Lounge, jossa rauhallista matkantekoa kaipaava voi matkustaa esimerkiksi töitä tehden. Bar Nosturi on myös vuokrattavissa nykyään kokouskäyttöön 100-300 henkilölle. Captain's Lounge on erillinen tila, jonka isolle sohvaryhmälle mahtuu istuen nauttimaan matkanteosta noin 10 henkilöä ja cocktail-henkisesti max. 15 henkilöä

 

 

M/S Finbo Cargo on myös Eckerö Linen alus, joka aloitti liikennöinnin Helsingin Vuosaaren ja Tallinnan Muugan välillä kesällä 2019. Muugan satama sijaitsee noin 15 kilometriä Tallinnan keskustasta koilliseen. Alus kuljettaa pääosin rahtia, mutta alukseen mahtuu myös autoja ja 366 matkustajaa. Jos olet omalla lomamatkalla autolla, tätä yhteyttä kannattaa myös hyödyntää ja välttää terminaalien ruuhkat sekä Helsingissä että Tallinnassa.

 

Tallinnan satamasta bussi vei meidät upeaan Radisson Collection -hotelliin, jossa Visit Tallinnan Silja Hurskainen kertoi heidän terveiset ja mahdollisuudet auttaa Tallinnan tapahtumissa ja kokousjärjestelyissä.

 

 

Fotografiskan neljään hyvin erilaiseen näyttelyyn pääsimme tutustumaan oppaan johdolla, kierroksen jälkeen nautimme Visit Tallinnan Silja Hurskaisen kanssa lounaan Fotografiskan ravintolassa.

 

Paluumatkalla Radisson Collection -hotelliin tutustuimme hotel Palaceen, Vapaudenaukion laidalla sijaitsevaan arkkitehti Elmar Lohkin suunnittelemaan hotelliin, joka on yksi Eckerö Linen yhteistyöhotelleista. Hotellissa on paljon virolaisen taiteilijan Konrad Mägin teosten fragmentteja, ravintolatilat ovat avarat ja tyylikkäät ja kokoustila valoisa ikkunoilla.

 

 

Toukokuun alussa avattu majoituspaikkamme, viiden tähden hotelli Radisson Collection hemmotteli meitä monin tavoin, spastakin ehtivät muutamat nauttimaan. Vanhasta kaupungissa Radissoniin siirtynyt Mekk-ravintola tarjosi herkullisen illallisen ja ylellisen aamiaisen. Hotellin ylimpään kerrokseen, 24 krs, avautuu kesäkuun alussa ravintola ja baari Issei, joka tarjoaa japanilaista ja perulaista ruokaa. Siellä on Tallinnan korkeimmalla sijaitseva istumapaikoilla varustettu terassi, joka on avoinna kesäaikaan.

 

Hotellin toisen kerroksen kokouskeskuksessa on kahdeksan tilaa, joissa on runsaasti luonnonvaloa, ilmainen Wi-Fi-yhteys sekä mahdollisuus järjestellä kalusteet eri tavoin niin, että tilaa on jopa 300 hengelle.

 

Lauantaipäivä aamiaisen jälkeen oli varattu omaan vapaa-aikaan.

 

Kauniit kiitoksemme upeasta opintomatkasta Eckerö Linen Terhi Siegfriedille!

 

 

M/s Finlandian kokoustilat (eckeroline.fi)

Kokoustila merinäköalalla | Eckerö Line (eckeroline.fi)

 

Hotel Palace (eckeroline.fi)

Yövy Viron pääkaupungissa | Radisson Collection Hotel, Tallinn (radissonhotels.com)

 

 

Päivi