Kutsu Viikinkiravintola Haraldiin 06.10.2022

Haraldin kyläpäällikkö palvelustyttöjen ja ravintolapäällikön kanssa
Paahdettu vatruska koristettuna lämminsavulohimoussella ja merilevä- kaviaarilla. Lisäksi hunajalla koristettua kellarimestarin turskaa ja suolakurkkua, pikkelöityjä sieniä ja punakaalta
Kyyhkyä, artisokka-perunakakkua ja yrttikastia, kuningattaren marjakastia, paahdettuja juureksia sekä talviomenahilloketta
Suklaakakkua ja valkosuklaamoussea, metsämansikka-marenkirouhetta, ruusu-kvittensorbettia sekä mustikkakastia
Haraldin portugalilaiset viinit ja omat oluet

Viikinkiravintola Harald Lahden kyläpäällikkö Gunhild Gunnarintytär kutsui yhdistyksemme jäseniä illalliselle ja tutustumaan heidän toimintaansa torstai-iltana 06.10.2022 ja aveceineen meitä oli paikalla 39.

 

Herkullisen illallisen aloitti paahdettu vatruska koristettuna lämminsavulohimoussella ja merileväkaviaarilla, pääruokana nautimme kyyhkyä ja artisokka-perunakakkua lisäkkeineen ja aterian kruunasi jälkiruokana suklaakakku ja valkosuklaamousse, metsämansikka-marenkirouhe, ruusu-kvittensorbetti sekä mustikkakasti.

 

Haraldissa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin.Tuvat – Torin tupa 12 hengelle ja Aigirin tupa, jossa me illallistimme, jopa 40 hengelle. Etusalissa on 16-18 hengelle Viinitupa, joka on pienillä seinämillä erotettu muusta salista. Kylän toriaukealle mahtuu 20-30 henkeä herkuttelemaan.

 

Kauniit kiitoksemme herkullisesta illasta Viikinkiravintola Haraldille!

 

Ravintola Lahti | Viikinkiravintola Harald

Ryhmät | Viikinkiravintola Harald

 

 

Päivi