Tykkimäki Resort ja Kuusankoskitalo ma 06.06.2022

Illan emännät ja isäntä - Charissa McCarron Visit Kouvolasta, Nina Turunen Kymen Seudun Osuuskaupan hotelli -ja ravintolamyynnistä ja Topias Sundqvist Tykkimäki Resortista
Kokousvillojen välissä oleva Paviljonki
Panoraamasaunan maisemaa
Lammenranta Kitchen & Barin iltapalaksi maukas flatbread
Kuusankoskitalon esittelykierrokselle Kirsi Penttisen johdolla, vierellään Visit Kouvolan Charissa McCarron

Tykkimäki Resort avasi ovensa kesäkuun alussa ja pääsimme tutustumaan siihen ensimmäisten joukossa Visit Kouvolan Charissa McCarronin järjestämällä vierailulla. Mukaan aurinkoisen illan vierailulle oli ilmoittautunut 14 jäsentämme. Tykkimäki Resort on Kymen Seudun Osuuskaupan (KSO) käynnistämä hanke. Tykkimäen Huvipuisto sekä Aquapark yhdistyvät resort-kokonaisuuteen.

 

"Tykkimäki Resort on kotimaanmatkailun uusin tähti, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty - huippulaadukas resort-kokonaisuus muodostuu huviloista, villoista, glamping- ja camping -alueista."

"Suomen siistein resort, joka on perheiden, pariskuntien, porukoiden ja kokoustajien ehdoton must-kohde mihin vuodenaikaan tahansa."

 

Topias Sundqvist ja Nina Turunen esittelivät meille Tykkimäki Resortin ensimmäisiksi valmistuneita osia - perhehuviloita, villoja, kokoustiloja ja panoraamasaunoja. Heinäkuun alussa valmiina pitäisi olla myös Glamping Laawut, minimökit ja caravan- sekä telttamajoituspaikat. Maukkaat flatbreadit nautimme iltapalaksi Lammenranta Kitchen & Barissa.

 

Matkalla Tykkimäkeen poikkesimme ensin Kuusankoskitalolla, joka on Kouvolan Kuusankoskella sijaitseva kulttuurikeskus, joka käsittää 500- ja 200-paikkaiset nousevakatsomoiset salit, neljä pienempää kokoustilaa, yleisen kirjaston, kahvila-ravintolan sekä kolmisalisen Studio123 -elokuvateatterin. Kirsi Penttinen esitteli meille talon monipuoliset tilat.

 

Kiitoksemme vierailun järjestämisestä Visit Kouvolan Charissa McCarronille!

 

https://www.kouvolankulttuuritalot.fi/

https://tykkimakiresort.fi/

https://tykkimakiresort.fi/kokoukset/

Kotimaanmatkailun uusin tähti nousee Kouvolaan! - kymenseudunosuuskauppa

 

 

Päivi