Tutustuminen keskussairaalan uusiin tiloihin ke 07.09.2022

Uutta julkisivua
Pääsisäänkäynti
Suunnittelukoordinaattori Arja Heikinheimo, joka esitteli meille uudet tilat sekä Tiina Torikka
Uusi kahvio oikeine viherkasveineen
Synnytyshuone ammeella
Potilasosaston ruokailutilaa
Leikkausosaston ilmoittautumispiste
Leikkaussali
Henkilökunnan taukotila
18-paikkaisen valvomon keskuspöytä
Valvomoa
Raikkaat herkut kierroksen päätteeksi

Keskiviikkona 07.09.2022 pääsimme 18 jäsenen joukolla tutustumaan Päijät-Hämeen keskussairaalan uusiin, juuri valmistuneisiin tiloihin. Suunnittelukoordinaattori Arja Heikinheimo kierrätti ja esitteli meille uudet osastot. Ensimmäiset potilaat otetaan vastaan lokakuussa. Laajennusosa maksoi 80 miljoonaa euroa ja valmistui päivälleen aikataulun mukaan.

 

Avoimia kierroksia järjestetään lisäksi 12.9. Päijät-Hämeen asukkaille. 

 

Uusissa tiloissa tulevat toimimaan leikkausosasto, välinehuolto, synnytysosasto ja naistentautien päivystys, vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosasto, naistentautien- ja äitiyspoliklinikka, naistentautien ja synnyttäjien vuodeosasto sekä kirurgian vuodeosastot. Yksiköitä varustellaan ja kalustetaan parhaillaan, ja varsinaisesti keskussairaalan uudet tilat ja kulku pääoven kautta avataan potilaiden ja henkilökunnan käyttöön lokakuussa. 

 

Päijät-Hämeen keskussairaala on Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja seitsemänneksi suurin erikoissairaanhoidon tuottaja. Vuoden aikana sairaalassa käy noin 120 000 ihmistä. Keskussairaalassa työskentelee 2 900 ihmistä, joista lääkäreitä 290 ja hoitohenkilökuntaa 1 440.

 

Tule tutustumaan Päijät-Hämeen keskussairaalan uusiin tiloihin! - Päijät-Sote (paijat-sote.fi)

 

Kiitoksemme tästä tutustumismahdollisuudesta Päijät-Hämeen keskussairaalalle, Arja Heikinheimolle ja myös Tiina Torikalle, joka vierailun meille järjesti! 

 

 

Päivi