Lahti Visitin kanssa vierailu Vierumäen uudistettuihin kokouskohteisiin ja Sysmän Ilola Inniin ke 09.03.2022 

Lehtimäen Liikenne hoiti kyydityksemme
Hotelli Fennada/Teemu Sillanpää
Holiday Club Vierumäki/Jonna Rothberg-Mikkonen ja Apa Salmi
Ilola Innin Satu Ärling ja Timo Lauri
Ilola Inn kesällä - kuva Ilola Innin nettisivulta
Ilola Inn kesällä - kuva Ilola Innin nettisivulta

Visit Lahden Anu Kärkkäinen toivotti meidät tervetulleiksi tutustumaan kanssaan Vierumäen uusittuihin ja monipuolisiin majoitus-, ravintola- ja kokoustiloihin Vierumäki Sports Oy/Hotelli Fennadassa ja Holiday Club Vierumäellä sekä Sysmän upeaan Ilola Inniin, joka on korkeatasoinen boutiquehotelli kokous- ja virkistyspalveluineen. Ilola Inn on valittu Vuoden vierasvenesatamaksi 2021 ja 2022.

 

Lehtimäen Liikenteen bussilla lähdimme liikkeelle keskiviikkona 09.03.2022, mukaan oli ilmoittautunut 13 jäsentämme.

 

Hotelli Fennada Vierumäellä oli ensimmäinen kohteemme, jota esitteli Teemu Sillanpää. Fennada on vuonna 2021 uudistettu hotelli keskellä Vierumäkeä. Sen yhteydessä sijaitsevat uudet Ravintola V, Jatkoaika Bar, Ravintola Puhti, Pihkalan kahvila sekä monipuoliset uudet kokoustilat. Hotellista on sisäyhteys Vierumäen uimahalliin/kylpylään.

 

Holiday Club Vierumäen kokoustilat ja Day Span esitteli meille Jonna Rothberg-Mikkonen ja Apa Salmi. Hotellissa on suuri, jopa 500 hengen juhlasali sekä 11 erilaista kokoushuonetta. Maksimikapasiteetti on lähes 800 vierasta. Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta ja 557 vuodepaikkaa. Esteettömiä huoneita on 14 kpl. Day Spassa on pukuhuoneet, suihkutilat ja saunat miehille ja naisille, kaksi yhteistä höyrysaunaa ja lounge-tila. Day Spahan varattavissa erilaisia hoitoja. Kylpylä- ja saunamaailma on valmistumassa vuoteen 2024 mennessä.

 

Sysmän Ilola Innissä Satu Ärling ja Timo Lauri kertoivat paikan historiasta ja kierrättivät kaikissa tiloissa. Täysin uudistetussa boutique-hotellissa, yli 130-vuotiaassa hirsikievarissa, on kahdeksan huonetta/sviittiä, majoitustilaa 24 hlölle. Kokoustiloina toimivat hotellirakennuksen ravintolasali sekä erillinen lasinen kahvila-ravintolarakennus. Ryhmätyötilaa löytyy yhteisistä tiloista sekä huoneista. Ilola Inn on valittu vuoden vierasvenesatamaksi vuosina 2021 ja 2022.

 

Kiitos Anu Kärkkäinen/Visit Lahti tämän vierailun organisoimisesta meille ja kiitos Lehtimäen Liikenne turvallisesta kyydistä! 

 

https://vierumaki.fi/fennada 

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/vierumaki/kokoukset/

https://ilolainn.fi/kokoukset/

 

 

Päivi