Kevätkauden päätös Ace Cafella to 16.06.2022

Yhdistyksemme päätti kevätkauden vierailuun Ace Cafella ja Moottoripyörämuseolla. Mukaan oli ilmoittautunut 17 jäsentämme. 

 

Ace Cafen uusi terassi oli juuri valmistumassa, seuraavana lauantaina sen avajaiset. Ace Cafen sisätilat toimivat hyvin monissa erilaisissa tapahtumissa - yritysjuhlissa, pikkujouluissa, tuotelanseerauksissa, merkkipäivissä yms ja ovat vuokrattavissa kesäkauden jälkeen yksityiskäyttöön.  Catering ja ohjelma=musiikki järjestyy Ace Cafen kautta vaivatta. 

 

Riku ja Maarit Routo kertoivat illan alussa ruokaillessamme herkulliset salaatit Ace Cafen tapahtumista menneiden vuosien ajoilta  ja Janne Ahonen kertoi omasta nykyisestä roolistaan siellä. Jori Routo ja Aste pistäytyivät myös tervehtimässä ja kuulimme tämän vuoden Headlandista. 

 

Rikun kanssa kierros Moottoripyörämuseossa on aina täynnä mielenkiintoisia tarinoita. Museon laajennus valmistui keväällä 2021.Mielenkiintoinen tieto: Laajennuksen valmistuessa Moottoripyörämuseo sai erikoisen tunnustuksen; siitä tuli maailman ekologisin museo. Maalämpö, aurinkokennot katolla, Kempin sähköautojen latauspisteet pihalla, led-valaistukset ja mm. kaikki viemäriputket ovat Uponorin kierrätystavarasta tehtyjä putkia. Kun vielä harmaan veden lämmöntalteenotto saadaan käyttöön, on museon käytössä kaikkiaan 14 sovellusta, jotka säästävät energiaa. Museoliiton kanssa yhdessä tehdyn selvityksen mukaan museoilla menee keskimäärin 34 prosenttia budjetista lämmitys- ja sähkökuluihin, kun luku Moottoripyörämuseolla on vain 2,3 prosenttia.

 

Tripadvisor on listannut Suomen Moottoripyörämuseon Lahden suosituimmaksi nähtävyydeksi.

 

Kiitoksemme mielenkiintoisesta ja mukavasta illasta Ace Cafella ja Moottoripyörämuseossa

Maarit ja Riku Roudolle ja Janne Ahoselle!

 

 

yksityistilaisuudet | Ace Cafe Lahti

https://www.moottoripyoramuseo.fi/

 

 

Päivi